Nataraj utrecht
Nataraj utrecht

Nataraj utrecht

Nataraj blote voeten feest
Nataraj blote voeten feest

Nataraj blote voeten feest

Nataraj utrecht
Nataraj utrecht

Nataraj utrecht

1/13
Copy-of-Copy-of-Untitled-4_edited.png

NATARAJ
Amersfoort

voeten.png

Zaterdag 3 juli

Silent Disco Edition in het park. tijdens CORAZON EXPRESS, het liefste festival van Amersfoort.
More info

facebook header nataraj beach 2020.jpg
59700745_10157207692659469_7913104538502

NATARAJ 
Secret Garden

voeten.png

verschillende zaterdagen

Wil je op de hoogte zijn van onze
secret garden edities? Meldt je aan voor onze Whattsapp groep
0625456518 en vermeld je naam.

facebook header nataraj beach 2020.jpg
49062799_10156881352259469_3384716670592

NATARAJ 
Amsterdam

voeten.png

Zaterdag 4 september
onder voorbehoud

Deze datum staat in optie. Het gaat door  alleen als test- en vaccinatiebrij mogen dansen

facebook header nataraj beach 2020.jpg
header nataraj 2020d.jpg

NATARAJ 
Utrecht

voeten.png

Zaterdag 30 nov 

onder voorbehoud

Deze datum staat in optie. Het gaat door als we test- en vaccinatiebrij mogen dansen

facebook header nataraj beach 2020.jpg

NATARAJ SECRET GARDEN

Deze zomer organiseert Nataraj weer een aantal secret garden feestjes.

 

Wil je op de hoogte zijn wanneer deze plaatsvinden? Meldt je dan aan voor onze Whattsapp groep 0625456518. Wel graag even je  voor en achternaam erbij zetten.

NATARAJ: GEEN PASPOORT

Meer dan ooit is er behoefte aan leuke, veilige sociale events als Nataraj. We kunnen niet wachten om weer fijn met jou en al die andere mensen te gaan feesten, te spelen, te dansen, te versieren, te inspireren, te lachen, te ontmoeten, gek te doen, kortom: gewoon onszelf te zijn. We gaan er alles aan doen om dit weer mogelijk te maken!

GEEN TEST, GEEN VACCINATIE, GEEN PASPOORT

‘Zeven op de tien Nederlanders zijn voor een coronapaspoort’ kopten zo ongeveer alle media vandaag. Of het waar is weten we natuurlijk niet maar de boodschap is duidelijk: er wordt aangestuurd op een coronapaspoort voor evenementen.

Dit betekent dat iedereen die events wil bezoeken zo ongeveer iedere week een kostbare en omstreden PCR test zou moeten ondergaan. Daarnaast bestaat de optie om je te laten inspuiten met een experimenteel goedje dat de naam vaccin niet eens zou mogen dragen en dat ook nog eens geen enkele gegarandeerde bescherming biedt.

Als Nataraj gaan we NIET meewerken aan dit vaccinatie en testbeleid, we zullen onze bezoekers nooit om een coronapaspoort vragen om binnen te mogen. Er staat al een aantal data gepland in oa Tivoli en Q factory Amsterdam. Ook zijn we in afwachting van data voor strandfeesten in Zandvoort. De kans bestaat dat dit bij het invoeren van een verplicht Coronapaspoort allemaal afgelast gaat worden.

HOE VERDER?

Onze wens is dat het coronapaspoort er niet gaat komen. En die kans bestaat nog steeds natuurlijk. In dat geval gaan we vrolijk verder zoals we al meer dan 18 jaar met Nataraj doen.

Als het Coronapaspoort er wel komt resten ons een aantal opties:

1) feesten binnen de mazen van de wet. Denk aan prive-feesten, tuinfeesten of feesten met beperkte bezoekersaantallen zolang dit binnen de richtlijnen valt. Ook buiten-events zouden mogelijk eerder toegestaan kunnen worden.

2) illegale feesten. Heeft niet onze voorkeur maar we sluiten dit zeker niet uit zolang we de ‘pakkans’ voor onszelf en onze bezoekers beheersbaar klein kunnen maken.

3) emigreren naar een land waar geen coronapaspoort ingevoerd wordt.

4) met pensioen gaan (niet echt een optie)

PS

We gaan niet in discussie over de zin of onzin van vaccinaties, PCR testen of de ernst van Corona. Ieder mag er zijn mening over hebben en er is inmiddels een oceaan aan (tegenstrijdige) informatie beschikbaar voor het geval je meer onderzoek wilt doen. Het lijkt meer een kwestie van WIE je gelooft in deze hele controverse.