© 2019 by Nataraj

Netherlands

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Nataraj komt eindelijk weer naar Groningen. Met Geert Kimpen en DJ Iradi


NATARAJ GRONINGEN

Vrijdag 1 november  2019

119:30 Deuren open
20:00 Lezing GEERT KIMPEN: TomTom van je ziel
21:30 NATARAJ PARTY met DJ IRADI
Entree PARTY: 13 euro | toeslag lezing 6 euro

Ein-de-lijk is het dan zover, NATARAJ GRONINGEN is in aantocht. Het lange wachten is voorbij, Bereid je voor op een magische avond met alle ingrediënten om je hart te verwarmen, in het Licht te baden en de blaren op je voeten te dansen. Deze keer hebben we de SUPER inspirerende spreker GEERT KIMPEN uitgenodigd om ons terug te brengen naar onze ziel.

20:00 LEZING GEERT KIMPEN ˏ ˋ ❤ˎˊ˗
Eind april kwam de langverwachte nieuwe roman van Geert Kimpen: “Het meisje dat aan de oever verscheen” uit. Bij elke roman die Geert Kimpen schreef, ontwikkelde hij een lezing, waarmee hij stad en land afreisde. Hij gaf de afgelopen jaren honderden lezingen in binnen- en buitenland en staat bekend als een begenadigd en enthousiasmerend spreker. Ook voor zijn nieuwe boek maakte Geert Kimpen een lezing: “De TomTom van je ziel”

DE TOMTOM VAN JE ZIEL
Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt, als een alwetend veld met de kennis van alles uit je leven: wat was, is en zal komen. Een bron van eeuwige kennis, die je te allen tijde kan raadplegen en die je kan aanboren via de onzichtbare kabel waarmee je aangesloten bent vanuit je derde oog.
Zou je dan je leven zoals het zich voltrekt niet vanuit een totaal ander perspectief zien? Zou je dan niet je zielenliefde op een heel andere manier kunnen.

Duik samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties.

21:30 NATARAJ PARTY ˏ ˋ ❤ˎˊ˗ DJ IRADI & FRIENDS
Nederlands leukste blote voeten feest. Al 17 jaar!
DJ IRADI zorgt weer voor een mind-blowing set waar we weer uren non stop op kunnen dansen! Leave your shoes and worries at the door....

Lekkernijen zonder suiker
Stoelmassage
leuke tierelantijnen
Face & Bodypaint
Snuisterijen

10 Low budget kaartjen voor een euro minder. Kom jij in aanmerking stuur dan even een mail naar dididorrestein@gmail.com

Vrijdag 1 Nov 2019 | Huize Maas Groningen | entree 13 euro | toeslag Lezing 6 euro | deur open om 19:30u | einde om 01:30u

Tickets : https://www.chipta.com/tickets/organizer/5521730/events/