top of page
saturnus6.png

Nataraj in de prachtige grote zaal van Huize Maas Groningen.
 Met Hannah Cuppen en dj's Iradi en Shanto

press to zoom

press to zoom

Nataraj

press to zoom

press to zoom
1/7


NATARAJ GRONINGEN
Vrijdag 6 maart Huize Maas

19:30 Deuren open
20:00 LIEFDESBANG: Hannah Cuppen
21:30 NATARAJ PARTY met DJ's SHANTO & IRADI
Entree PARTY: 13 euro | toeslag lezing 7 euro
Tickets vvk ( of contant/pin aan de deur) : https://www.chipta.com/tickets/organizer/5521730/events/

Nataraj Groningen in 2020 gaan we van start op 6 maart met een inspirerend verhaal van Hannah Cuppen gevolgd door het DJ Duo SHANTO en IRADI en VJ team van Closed Eyed Visions!

Zet hem vast in je agenda!

20:00
Lezing Liefdesbang - Hannah Cuppen

Hoe zit jij in je relatie? Of heb je geen relatie? Of heb je meerdere relaties gehad en bleek het telkens toch niet dàt te zijn waarnaar je op zoek was of waarnaar je nog steeds op zoek bent. Liefdesbang gaat over mensen bij wie het steeds mis loopt in de liefde.

De manier waarop we geleerd hebben ons te hechten bepaalt hoe we dat later doen in partnerrelaties. Zo zijn er mensen die graag een relatie willen maar waarbij de ander zich steeds terugtrekt. Of mensen die keer op keer verliefd worden op iemand die al een partner heeft of die zelf de neiging hebben de ander op afstand te houden net als die voor hen wil gaan. Of mensen die wel een relatie hebben, maar hierin niet de intimiteit of wederkerigheid vinden waaraan ze behoefte hebben.

Als je steeds opnieuw in dit soort situaties belandt herhaal je een oeroude dans: de dans van verlatingsangst en bindingsangst. Veel mensen, of ze nu single zijn of een relatie hebben, herkennen zich in deze ‘liefdesbange’ dans. Het thema is universeel en daarmee leerzaam voor iedereen.


21:30 NATARAJ PARTY ˏ ˋ ❤ˎˊ˗ DJ's SHANTO & IRADI & FRIENDS

Nederlands leukste blote voeten feest. Al 17 jaar!
DJ's SHANTO & IRADI zorgt weer voor een mind-blowing set waar we weer uren non stop op kunnen dansen! Leave your shoes and worries at the door....

★ Schmink
★ Drum en Didgeridoo
★ Overheerlijke hapjes
★ Stoelmassage
★ Snuisterijen en nog meer...

Vrijdag 6 Maart 2020 | Huize Maas Groningen | entree 13 euro | toeslag Lezing 7 euro | deur open om 19:30u | einde om 01:30u

Tickets : https://www.chipta.com/tickets/organizer/5521730/events/

bottom of page