top of page
organisatoren 3.JPG
_MG_7453.JPG


NATARAJ GRONINGEN
Vrijdag 23 december 2022

Het leukste feest voor de vrije geest komt weer naar MAAS in Groningen! Heerlijk een avondje op blote voeten dansen op de fantastische tunes van Shanto en Iradi. Vooraf is er een interactieve inspiratievoorstelling.....

 

19.30u SOUL meets BODY

Soul meets Body is een inspiratievoorstelling over bewustzijn en mens-zijn. Over het samenspel tussen energie & materie, tussen mannelijke en vrouwelijke kracht. Een interactief en muzikaal programma met daarin ruimte voor verstilling en bezieling, humor en verwondering.

Maar bovenal is Soul meets Body een verhaal. Het verhaal van een vader die soms het gewicht van de wereld op zijn schouders voelt drukken. Een man die zich wel eens verliest in dat gewicht, zich er op andere momenten aan probeert te onttrekken, maar uiteindelijk ontdekt dat hij het ook kan liefhebben. En hoe in dat laatste de weg naar ultieme vrijheid schuilt.

De inspiratievoorstelling Soul meets Body is een cocreatie van schrijver Herman Annema en zangeres Liesbeth Tieland en gaat hand in hand met de magisch realistische roman 'Jacht op de Zwaartekracht'. 

https://www.hermanannema.com/boeken

21:00u NATARAJ PARTY
Met Shanto, Iradi en friends

Maak jij ook deel van weer een onvergetelijke editie? Volledig opgaan in de muziek, drankjes aan de kant and join the best bare-feet dance ever!

Magie op de dansvloer op de heerlijke tunes van Iradi en Shanto.

• Massage
• Versiersels
• Schatten voor de ziel

• Close Eye Vision visuals

VRIJDAG 23 december
MAAS, Vismarkt 52, 9711 KV Groningen

infoROOD.jpg
bottom of page