saturnus6.png

Nataraj in de prachtige Cloud Nine zaal van Tivoli Vredenburg.
 Met Hannah Cuppen en dj's Iradi en Shanto

Nataraj

1/7


NATARAJ UTRECHT
Zaterdag 2 mei 2020

BAREFOOT DANCEPARTY WITH DJ 's SHANTO AND IRADI IN TIVOLIVREDENBURG
WITH AN INSPIRATIONAL TALK: HANNAH CUPPEN

19:30 Doors Open
20:00 Inspirational talk met Hannah Cuppen : Liefdesroep
21:30 Nataraj Party with DJ's Shanto en Iradi
02:00 Time to go home

Entree Hannah Cuppen inclusive Party 23 EU + Fee
Entree Party Only 13 EU + Fee
NATARAJ PARTY IN TIVOLI

De laatste party in Tivoli voor de zomer echt begint met een speciale gastspreker: Hannah Cuppen. Laat je meevoeren door de wijsheid van deze prachtige vrouw!
Vervolgens gaan de schoenen weer uit en dansen we op de heerlijkste beats en tracks van de DJ ś Shanto en Iradi.

20.00 Inspirational Talk - Hannah Cuppen - Liefdesroep

‘Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld. En juist daar ligt je grootste vervulling.’ Hannah

Liefdesroep
Doe jij de dingen die er werkelijk toe doen? Heb je een diep verlangen maar stel je het steeds uit? Leef je het talent waarvoor jij geboren bent of heb je de neiging om vast te houden aan wat je hebt terwijl er iets van binnen je roept?
Liefdesroep is het verlangen van je ziel om je volle potentie te leven. Het vraagt moed en overgave dat pad op te gaan omdat je jezelf ontmoet in je diepste angsten. De keerzijde daarvan is dat je ook je grootste talent ontgint. Je liefdesroep legt niet alleen je schaduw bloot, maar brengt ook de parel aan het licht die daarin geslepen wordt.

Worden wie je echt bent
Ten diepste hebben we allemaal de behoefte om ons verbonden te voelen met onszelf en anderen én de behoefte om ons volledige potentieel te kunnen leven. Je volle potentieel leven is worden wie je echt bent.
Heb je het verlangen om alles uit je leven te halen? Heb jij een droom die je in de wereld wilt zetten? Welke parel in jou wil geslepen worden? Wil jij voluit stralen?

‘Ik wil wel maar…’
Hoe vaak hoor je het niet: ik zou graag mijn passie volgen maar ik ben bang dat ik er niet van kan leven. Ik zou graag van mijn talent mijn werk maken maar ik voel me daar niet zeker genoeg in. Als je werkelijk je hart volgt kan de angst voor tekort ervoor zorgen dat je je vastklampt aan zekerheden en veiligheden maar is dat terecht? We hebben allemaal de potentie om van een rups te transformeren in een vlinder maar niet iedereen wordt een vlinder. Veel mensen blijven die rups.

Angst of liefde?
Ons diepste geloof in het leven zullen we weerspiegeld krijgen. Als we vanuit angst kijken zien we alleen maar beperkingen en denken we dat we alleen door hard werken ons verlangen vervuld kunnen krijgen. Dit terwijl er een veld is van onbegrensde mogelijkheden waarop we kunnen aansluiten. Een veld van liefde waardoor alles moeiteloos gaat stromen en het universum voor ons gaat werken. De natuur steunt ons onvoorwaardelijk en zonder oordeel. De vraag is: Hoe kunnen wij daarop aansluiten?

De lezing geeft antwoord op de vragen:
- Wat zijn de wetmatigheden van een liefdesroep?
- Wat betekent de transformatie van angst naar liefde?
- Hoe kun je de vlinder worden die in je opgesloten zit?
- Hoe word je de held in je eigen leven?
- Hoe werken de natuurlijke principes?
- Hoe creëer je de grootste vervulling in je leven?

Wie is Hannah Cuppen
Hannah Cuppen (1973) is integraal therapeut, trainer en auteur. Naast haar ervaringsdeskundigheid heeft zij zich ook beroepsmatig gespecialiseerd in de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst. Daaruit is in 2014 haar eerste boek Liefdesbang voortgekomen. Op basis van dit boek geeft ze trainingen over het overwinnen van verlatingsangst en bindingsangst. Haar boek is inmiddels in het Duits vertaald. In januari jl. is haar tweede boek Liefdesroep uitgekomen. Ook hierin geeft ze trainingen aan mensen die hun hart willen volgen en hun liefdesroep willen leven. Ze biedt ook een Liefdesroepreis naar Peru aan voor mensen die hun liefdesroep willen volgen. In 2019 is haar derde boek Liefdeskunst verschenen, een werkboek bij Liefdesbang. Meer informatie: www.hannahcuppen.nl


21.30 NATARAJ PARTY - Met DJ's Iradi en Shanto

En we gaan weer los! Shanto en Iradi zullen hun krachten bundelen en dat kan maar 1 ding betekenen: MAGIC ON THE DANCEFLOOR.
Nederlands bekendste Blote-voetenfeest is alles behalve SAAI en verlegen. We gaan compleet uit ons dak met elkaar! Voel je vrij en dans gewoon je dans!
De muziek? De dj’s draaien genre-overschrijdend met uiterst dansbare grooves uit alle windrichtingen.

MARKT
We hebben uiteraard een super leuke markt met leuke winkeltjes, henna, glitters en massage!


Dus neem al je vrienden mee and just DANCE, CELEBRATE and LOVE!

Wees zeker van je plekje en koop je ticket alvast! Dan zien we je zeker in TivoliVredenburg in Utrecht!!