top of page

INFO
Nataraj  (spreek uit als natarasj) is een feest voor vrije geesten in alle leeftijden.


We dansen op blote voeten en vinden dit juist heel normaal. Mocht je om de een of andere reden schoeisel aan willen houden dan kan dat Verder doen we niet aan regels behalve dat je de vrijheid van een ander respecteert. Eigenlijk gaat dat altijd goed.

Nataraj is lekker vroeg uitgaan zodat je morgen weer fris opstaat. 
We zijn nergens tegen.....maar drugs speelt geen rol op onze feesten en een glaasje wijn voor de gezelligheid vinden we heel goed passen.

Wil je ook leuke mensen ontmoeten? Kom dan naar een van onze feesten. Iedereen is even welkom, of je al 19 jaar bij ons danst of voor de eerste keer komt.

MUZIEK
Onze dj's draaien een eigentijdse mix van onbekende maar heerlijk dansbare tracks. Van diepe trance via vrolijke wereldmuziek naar uplifting house en dit alles met af en toe een vleugje disco.

EIGEN DRANKJES MEENEMEN?
We willen Nataraj graag plaats laten vinden op mooie locaties met een goed licht en geluidssysteem. Deze plekken zijn voor een groot deel van de horeca inkomsten afhankelijk. Eigen drank meenemen hoort daar natuurlijk niet bij. Omdat we bij Nataraj een relatief lage omzet hebben maken we met de verhuurder vaak goede afspraken over een extra bijdrage bovenop de huur. Zo zijn zij blij met ons en wij met hun.

 

 

BOEKINGEN

Nataraj wordt ook regelmatig geboekt voor privé-feesten. Beschikbaar zijn een geluidsset, koptelefoons (silent Disco) tot 100 man en sfeerverlichting en decoratie. Bij grotere aantallen huren we extra in.

_MG_7467.JPG
bottom of page