top of page

INFO en FAQ
 

 

WAT IS NATARAJ

Nataraj is het feest voor de vrije geest. Iedereen is welkom, of je nou met vrienden komt of helemaal in je uppie. De sfeer is open en nieuwe vrienden zijn zo gemaakt. Maar niets moet. Je kan ook lekker de hele avond met je ogen dicht genieten van de muziek.


BLOTE VOETEN
We dansen op blote voeten en vinden dit juist heel normaal. We doen niet aan regels behalve dat je de vrijheid van een ander respecteert. Eigenlijk gaat dat altijd goed. De avond opent meestal met een inspirerende spreker, een concert of een leuke workshop.


MUZIEK
De dj's draaien een eigentijdse mix van onbekende maar heerlijk dansbare tracks. Van diepe trance via vrolijke wereldmuziek naar uplifting house en dit alles met af en toe een vleugje disco.
 

 

 

IN JE  EENTJE  NAAR NATARAJ?

De laatste tijd krijgen we regelmatig de vraag of je ook 'in je eentje' naar Nataraj kan komen. Goeie vraag! Het antwoord is al meer dan 20 jaar JA. Nataraj is juist bedoeld als plek om alleen uit te gaan. De setting is vriendelijk en veilig en je kan de hele avond lekker in je eentje dansen. Maar het kan ook zomaar zijn dat je The Love of your Life tegenkomt of dat je met een club dansers opeens een kleine tribe vormt. Niets moet en alles kan zolang het respectvol is naar de ander. En vooral alles in jouw eigen tempo. Wat we niet doen is mensen 'sturen' in het contact. Dus geen verplichte eye gazing en handjes vast houden. Je bepaalt lekker zelf met wie je dat doet.
 

En ja er komen ook koppeltjes en groepjes vrienden. Vinden we ook hartstikke fijn! Vooral als mensen niet de hele avond op hun eilandje blijven. Wat we zeker niet hebben is een soort 'incrowd' die bepalend is voor de sfeer. Zodra je een teen op onze dansvloer zet ben je zelf incrowd en als je naar huis gaat weer lekker helemaal je eigen zelf.

 

DRANK

Bij Nataraj is er gewoon een bar waar je je drankjes kunt bestellen. Zelf drank meenemen is niet de bedoeling. De zaaleigenaar moet ook ergens zijn omzet vandaan halen. Sommige mensen drinken een wijntje of biertje en een ander houdt het bij kruidenthee. Dit gaat al 20 jaar heel goed samen! 

_MG_7467.JPG
bottom of page