top of page
nataraj beach 2024a.jpg

NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT
zondag 9 juni
 

De tweede editie deze zomer van het legendarische Nataraj strandfeest! De hele middag en avond genieten van zon, zee strand, leuke workshops, hippiemarkt en de onweerstaanbare zomertunes van Shanto, Iradi en Martyn Zij. De middag opent extra vroeg met de Pangaia Cacao Ceremony met Laura Lovechock!

 

 

13:00u PANGAIA CACAO CEREMONY 

Laura , de zingende chocolademaker, orginele oprichtster van Lovechock, nu woonachtig in Costa Rica, is terug! Ook bekend van de Pangaia feesten toendertijd in Club Lite. Zij brengt haar liefde voor mensen, muziek, dans, zang en cacao samen in een krachtige, activerende ceremonie.

 

Het Pangaia cacao Elixer bestaat uit biologische en plataardige ingrediënten. Pure rauwe Cacao, door Laura zelf gemalen in Costa Rica, uit Talamanca. Door cacao tot ons te nemen als een plantspirit, komen we in contact met het mysterie van moeder natuur, van liefde en van onszelf.

 

14:30u - 23.00u NATARAJ BEACH PARTY 

Met Shanto, Iradi en Martyn Zij

 

Verder:

🌴Hippiemarkt

🌴Tarot 

🌴Facepaint 

🌴Glitters 

🌴Overheerlijke massages

🌴Een jummie diner

🌴Henna 

🌴Drums on the beach 

🌴The biggest Bubbles

🌴Verrassingen tot en met!

 

Strandafgang de Favauge paviljoen 16, Boulevard de Favauge 16, 2042 TV Zandvoort

Kinderen t/m 14 jaar mogen gratis mee!


PARKEREN

Wat is handig qua parkeren? 

Bij mooi weer is het altijd even zoeken. 

 

Er is een grote parkeerplaats op Zuid. Dan is het 10 minuten lopen naar Meijer aan Zee. Ook in de wijk naast deze parkeerplaats komen regelmatig plekken vrij

 

Langs de Boulevard Barnaart zijn veel parkeerplekken maar die staan bij mooi weer snel vol (direct aan zee).

Meijer aan zee is ter hoogte van het Palace Hotel. (de hoogste witte flat).
 

Ook geen gek idee is om de trein te nemen. Dat kan bijvoorbeeld ook vanaf Haarlem of Overveen. Vanaf Zandvoort CS zit je zo bij Meijer aan Zee.

DINER

Heb je wel een ticket voor het feest maar wil je achteraf ook nog een diner boeken? Dat kan! Bij de entree kan je een maaltijd bestellen (17,50). Deze kan je uitsluitend contant afrekenen!

WhatsApp Image 2023-06-12 at 17.17.07.jpeg
349805347_285321050602343_1231020828109919802_n.jpg
_SYM4809.jpg
# (79).jpg
pangaia

Pangaia Cacao Dans Ceremonie 

 

De 5 elementen dans activatie™ is een begeleide , muzikale, dynamische dans reis door aarde, water, lucht, vuur en ether. Door middel van dans in combinatie met sjamanistische adem technieken brengen we de elementen in balans in onszelf. Door bewust te ademen tijdens het dansen, zakken we dieper in ons lichaam. We maken een sterke connectie met ons rauwe, pure, wilde zelf en ook een warme verbinding met elkaar met oa de Cacao Spirit Song Dance.

Een krachtige activatie in jezelf voor het mooiste strandfeest van het jaar !

 

 

Het Pangaia Cacao Elixer

 

Het Pangaia cacao Elixer bestaat uit biologische en plataardige ingrediënten. Pure rauwe Cacao, door Laura zelf gemalen in Costa Rica, uit Talamanca. Door cacao tot ons te nemen als een plantspirit, komen we in contact met het mysterie van moeder natuur, van liefde en van onszelf. Het elixir is strikt gezien niet psycho-actief, maar heeft zeker opliftende effecten op de psyche, je bent gewaarschuwd…je gaat je goed voelen !

 

Contra-indicaties

Zwangeren en mensen die bloeddrukverlagende medicijnen gebruiken, kunnen meedoen, maar nemen beter een half vol glas.

 

Laura Shabd Atma

Laura , de zingende chocolademaker, orginele oprichtster van Lovechock, nu wooniachtig in Costa Rica, is terug ! 

Ook bekend van de Pangaia feesten toendertijd in Club Lite. 

Zij houdt om haar liefde voor mensen, muziek, dans, zang en cacao samen te brengen in een krachtige, activerendeceremonie. We openen ons hart en geven expressie aan het meest pure deel in onszelf. Laura is een blauwe aap in de mayakalender en gebruikt haar innerlijk kind om ook jouw speelsheid aan te wakkeren.

Met grote passie voor dans en muziek kiest ze de set en maakt de ceremonie tot een korte, krachtige activatie die je diep in jezelf ankert en bij je blijft als een feestje.

WhatsApp Image 2023-06-12 at 17.20.14.jpeg
bottom of page