NATARAJ en ECSTATIC DANCE

 

Het gebeurt wel eens dat dansers Nataraj met Ecstatic Dance verwarren. Dat is heel begrijpelijk omdat Shanto en Iradi ook bekend zijn als dj bij Ecstatic Dance. In de afgelopen 10 jaar heeft Ecstatic Dance zo een enorme vlucht genomen dat menig danser zou kunnen denken dat Nataraj ook een of andere vorm hiervan is. Ben je nog niet bekend met Nataraj maar wel met Ecstatic Dance dan is het goed om even het volgende te lezen.

Nataraj is al 20 jaar een feest waar op blote voeten gedanst wordt. De bar is open en er mag gewoon gepraat worden. Er wordt ook alcohol geschonken. Sommige ‘bewuste’ mensen schrikken daarvan niet wetende dat de bezoekers van onze feesten volwassen mensen zijn die goed weten wat wel en niet kan. Daarom speelt alcohol niet echt een rol op ons feest. 

Qua sfeer is Nataraj een stuk losser dan Ecstatic Dance. Nataraj is een social event en de muziek is iets meer 'party' dan bij Ecstatic Dance. Nataraj trekt een breder publiek en niet noodzakelijk alleen mensen die op zoek zijn naar een transformerende dansreis. Wat ons betreft hebben beiden hun charme en is de afwisseling juist heel fijn. Gelukkig zien de meeste dansers dat ook zo. Soms wil je meer puurheid en verstilling en de volgende keer mag er iets meer rock & roll in. We houden van allebei!

EIGEN DRANKJES MEENEMEN?
We willen Nataraj graag plaats laten vinden op mooie locaties met een goed licht en geluidssysteem. Deze plekken zijn voor een groot deel van de horeca inkomsten afhankelijk. Eigen drank meenemen hoort daar natuurlijk niet bij. Omdat we bij Nataraj een relatief lage omzet hebben maken we met de verhuurder vaak goede afspraken over een extra bijdrage bovenop de huur. Zo zijn zij blij met ons en wij met hun.

Ecstatic Dance