NATARAJ
Amersfoort

Zaterdag 26 juni

Silent Disco Edition in het park. tijdens CORAZON EXPRESS, het liefste festival van Amersfoort.
More info

BEACHPARTY Zandvoort

Zondag .......

we wachten op nieuwe data van de gemeente Zandvoort

59700745_10157207692659469_7913104538502

NATARAJ 
Secret Garden

Zaterdag .....

Wil je op de hoogte zijn van onze secret garden edities? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

49062799_10156881352259469_3384716670592

NATARAJ 
Amsterdam

Zaterdag 4 september
onder voorbehoud

We komen terug.....en hoe!
Dansen in een prachtige nieuwe zaal.

header nataraj 2020d.jpg

NATARAJ 
Utrecht

Zaterdag 30 nov 

onder voorbehoud

Deze datum staat in optie. Mogelijk kunnen we eerder terecht in Tivoli.

NATARAJ: GEEN PASPOORT

Meer dan ooit is er behoefte aan leuke, veilige sociale events als Nataraj. We kunnen niet wachten om weer fijn met jou en al die andere mensen te gaan feesten, te spelen, te dansen, te versieren, te inspireren, te lachen, te ontmoeten, gek te doen, kortom: gewoon onszelf te zijn. We gaan er alles aan doen om dit weer mogelijk te maken!

GEEN TEST, GEEN VACCINATIE, GEEN PASPOORT

‘Zeven op de tien Nederlanders zijn voor een coronapaspoort’ kopten zo ongeveer alle media vandaag. Of het waar is weten we natuurlijk niet maar de boodschap is duidelijk: er wordt aangestuurd op een coronapaspoort voor evenementen.

Dit betekent dat iedereen die events wil bezoeken zo ongeveer iedere week een kostbare en omstreden PCR test zou moeten ondergaan. Daarnaast bestaat de optie om je te laten inspuiten met een experimenteel goedje dat de naam vaccin niet eens zou mogen dragen en dat ook nog eens geen enkele gegarandeerde bescherming biedt.

Als Nataraj gaan we NIET meewerken aan dit vaccinatie en testbeleid, we zullen onze bezoekers nooit om een coronapaspoort vragen om binnen te mogen. Er staat al een aantal data gepland in oa Tivoli en Q factory Amsterdam. Ook zijn we in afwachting van data voor strandfeesten in Zandvoort. De kans bestaat dat dit bij het invoeren van een verplicht Coronapaspoort allemaal afgelast gaat worden.

HOE VERDER?

Onze wens is dat het coronapaspoort er niet gaat komen. En die kans bestaat nog steeds natuurlijk. In dat geval gaan we vrolijk verder zoals we al meer dan 18 jaar met Nataraj doen.

Als het Coronapaspoort er wel komt resten ons een aantal opties:

1) feesten binnen de mazen van de wet. Denk aan prive-feesten, tuinfeesten of feesten met beperkte bezoekersaantallen zolang dit binnen de richtlijnen valt. Ook buiten-events zouden mogelijk eerder toegestaan kunnen worden.

2) illegale feesten. Heeft niet onze voorkeur maar we sluiten dit zeker niet uit zolang we de ‘pakkans’ voor onszelf en onze bezoekers beheersbaar klein kunnen maken.

3) emigreren naar een land waar geen coronapaspoort ingevoerd wordt.

4) met pensioen gaan (niet echt een optie)

PS

We gaan niet in discussie over de zin of onzin van vaccinaties, PCR testen of de ernst van Corona. Ieder mag er zijn mening over hebben en er is inmiddels een oceaan aan (tegenstrijdige) informatie beschikbaar voor het geval je meer onderzoek wilt doen. Het lijkt meer een kwestie van WIE je gelooft in deze hele controverse.

NATARAJ SECRET GARDEN

Binnenkort gaan we weer een serie fijne kleine NATARAJ secret garden parties organiseren.

 

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan ben je als eerste op de hoogte en heb je voorrang voor de (beperkte) kaartjes . 

© 2021 by Nataraj

Netherlands

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon